Activități campion

Ce ne place să facem !

Tabere de copii

Taberele noastre sunt create pentru a oferi copiilor o experiență memorabilă și de neuitat. De la drumeții pe munte și jocuri  de echipă, la activități culturale și educative, copiii se vor distra și vor învăța lucruri noi în fiecare zi. Personalul nostru calificat și experimentat este dedicat asigurării siguranței și bunăstării copiilor noștri în tot timpul petrecut în tabăra CAMPION!

Excursii și drumeții

Excursiile și drumețiile noastre sunt adaptate nevoilor și nivelului de pregătire fizică al participanților. De la trasee ușoare și scurte, la excursii mai complexe și mai lungi, ne asigurăm că fiecare participant poate savura pe deplin frumusețea munților și natura înconjurătoare. Indiferent de nivelul de experiență, vă puteți aștepta la o experiență sigură și plăcută, cu oportunități de socializare și întâlnire cu oameni interesanți!

Lecții de chitară

Lectiile noastre de chitară sunt adaptate nevoilor și nivelului de experiență al studenților noștri. Indiferent dacă ești un începător care dorește să învețe primele acorduri sau un muzician mai avansat care dorește să își îmbunătățească abilitățile, suntem aici pentru a te ajuta să ajungi la nivelul următor. Instructorii noștri calificați și experimentați sunt dedicați să ofere o experiență de învățare plăcută și eficientă pentru toți studenții noștri.

Turnee de tenis

Turneele noastre de tenis sunt adaptate nevoilor și nivelului de pregătire al participanților noștri. De la jucători începători la jucători mai experimentați, suntem dedicați să oferim o experiență de joc echitabilă și distractivă pentru toți participanții noștri. Instructorii noștri calificați sunt disponibili pentru a oferi sfaturi și încurajări în timpul turneelor, astfel încât participanții să își îmbunătățească jocul.

Concerte

Concertele noastre în aer liber sunt concepute pentru a fi accesibile și plăcute pentru toate vârstele și gusturile. Fie că este vorba de muzica clasică, jazz, pop sau rock, suntem dedicați să oferim o experiență muzicală de calitate. Ne asigurăm că locațiile noastre sunt selectate cu grijă și sunt sigure și confortabile pentru toți participanții.

Evenimente private

Indiferent dacă este vorba de un eveniment privat restrâns sau de un eveniment mai amplu, suntem pregătiți să oferim servicii complete de organizare, inclusiv aranjarea locației, decorarea, cateringul, serviciul de bar și orice alte necesități speciale ale clientului. Avem o abordare atentă și individualizată, asigurându-ne că toate detaliile sunt luate în considerare și ca evenimentul este organizat la cel mai înalt nivel de calitate.

Team building

Locațiile noastre sunt inedite și oferă o varietate de activități, inclusiv drumeții, jocuri și competiții sportive, workshop-uri interactive și multe altele. Echipa noastră de facilitatori cu experiență lucrează cu participanți pentru a-i ajuta să se dezvolte personal, să-și întărească abilitățile de comunicare și colaborare și să își dezvolte abilitățile de leadership.

Tururi ghidate

Tururile noastre sunt concepute pentru a oferi o perspectivă unică asupra istoriei, culturii și arhitecturii orașului, prezentându-le participanților povești fascinante despre locurile importante și evenimentele care au avut loc acolo. În plus, turiștii noștri beneficiază de informații utile despre atracțiile turistice, restaurante și alte locații importante, astfel încât să se simtă cât mai confortabil și pregătiți pentru a explora și a se bucura de oraș în întregime.

Ne dorim să fim o asociație care promovează activitățile culturale-sportive și care ajută la dezvoltarea și îmbunătățirea vieții oamenilor din comunitatea noastră. Suntem pasionați de ceea ce facem și ne dedicăm în permanență îmbunătățirii calității activităților noastre !

Asociația Cultural Sportivă CAMPION
Număr de înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor: 72/A/13.07.2021
Cod de înregistrare fiscală: 44736840

Construim amintiri !

bochis.raul@yahoo.com
+40799.977.544
© 2024 Asociația Cultural Sportivă CAMPION
Design & implementare - EVOMIND DEV SRL