DESPRE NOI

Cine suntem noi și de ce facem ceea ce facem !

Cine suntem noi ?

Bun venit pe pagina noastră "Despre Noi"! Suntem o asociație non-guvernamentală și non-profit, dedicată formării și dezvoltării unui mediu de oameni pozitivi și sănătoși prin intermediul activităților cultural-sportive organizate. Scopul nostru este de a îmbunătăți nivelul de socializare și de a crea relații interumane puternice prin intermediul activităților noastre.

De ce existăm ?

Suntem o asociatie relativ nouă, fondată de trei membri pasionați de sport și de activitățile în aer liber. De la înființarea noastră, ne-am concentrat asupra organizării de tabere, excursii și drumeții la munte, jocuri și competiții sportive, activități de team-building și multe altele. Aceste activități sunt proiectate pentru a îmbunătăți abilitățile fizice și mentale ale participanților noștri, precum și pentru a-i ajuta să-și dezvolte abilitățile sociale și de comunicare.

Activitățile noastre

Oferim activități adaptate pentru toate vârstele și nivelurile de experiență, astfel încât fiecare să se simtă confortabil și să aibă o experiență deosebită. Echipa noastră este formată din profesioniști calificați și experimentați, care lucrează din greu pentru a se asigura că toate activitățile noastre sunt sigure și distractive.

Valorile și principiile noastre

Suntem mândri să promovăm valorile și principiile noastre în comunitatea noastră. Ne dorim să contribuim la dezvoltarea unui mediu pozitiv și sănătos pentru toți membrii societății noastre. De aceea, suntem implicați în proiecte de voluntariat și sponsorizăm evenimente culturale și sportive în comunitatea noastră.

Principiile CAMPION

Principiile care ne ghidează toate activitățile noastre

Dezvoltarea personală

Ne dorim să ajutăm oamenii să își dezvolte abilități și talente, să descopere pasiuni și să-și atingă potențialul maxim.

Îngrijirea mediului

Suntem dedicați protejării mediului și încurajării unor practici durabile, pentru a ne asigura că vom avea un viitor curat și verde.

Îmbunătățirea sănătății

Ne dorim să promovăm un stil de viață sănătos, prin încurajarea activităților fizice și a obiceiurilor alimentare sănătoase.

Responsabilitate socială

Suntem dedicați îmbunătățirii comunității noastre și ajutăm oamenii să-și atingă obiectivele, prin acțiuni concrete și inițiative pozitive

Inovație

Ne dorim să fim în permanență în mișcare și să inovăm, pentru a aduce soluții inovatoare la problemele actuale și pentru a rămâne relevanți și competitivi într-un mediu în continuă schimbare.

Diversitate și incluziune

Ne dorim organizarea de activități care să aducă oamenii împreună și să creeze un mediu prietenos și respectuos pentru toți participanții.

Echipa CAMPION

Raul

Raluca

Ne dorim să fim o Asociație care promovează activitățile culturale și sportive care ajută la dezvoltarea și îmbunătățirea vieții oamenilor din comunitatea noastră. Suntem pasionați de ceea ce facem și ne dedicăm în permanență îmbunătățirii calității activităților noastre !

Asociația Cultural Sportivă CAMPION
Număr de înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor: 72/A/13.07.2021
Cod de înregistrare fiscală: 44736840

Construim amintiri !

bochis.raul@yahoo.com
+40799.977.544
© 2024 Asociația Cultural Sportivă CAMPION
Design & implementare - EVOMIND DEV SRL