Evenimente private

Aducem oameni faini laolaltă pentru binele comunității noastre!

Despre evenimente private

La solicitarea dumneavoastră, putem oferi programe de muzică live ( chitară si voce ) mai scurte sau in mai multe reprize. Acestea se potrivesc de minune atat intr-un restaurant sau o cafenea, cât și la o degustare de vinuri, la o petrecere câmpenească, zilele orașului, o zi de naștere, cereri în căsătorie, colinde, nunti, botezuri, majorate, petreceri de firmă sau pt orice alt eveniment doriți.
Genurile de muzică pot fi foarte diverse, de la folk, pop, cântece de munte sau de foc de tabără, cântece pe gustul copiilor, melodii mai vechi sau mai noi, vals, tango sau de pahar, etno, țigănești sau șlagăre, muzică în limba română, engleză, italiană, franceză și maghiară.

Scopul CAMPION

Scopul nostru este sa oferim o experienta de calitate, eleganta si pozitiva pentru clientii nostri! Indiferent daca este vorba de un eveniment privat restrans sau de un eveniment mai amplu, suntem pregatiti sa oferim servicii complete de organizare, inclusiv aranjarea locatiei, decorarea, cateringul, serviciul de bar si orice alte necesitati speciale ale clientului. Avem o abordare atenta si individualizata, asigurandu-ne ca toate detaliile sunt luate in considerare si ca evenimentul este organizat la cel mai inalt nivel de calitate.

Întrebări frecvente

Număr de înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor: 72/A/13.07.2021
Cod de înregistrare fiscală: 44736840

Construim amintiri !

bochis.raul@yahoo.com
+40799.977.544
© 2024 Asociația Cultural Sportivă CAMPION
Design & implementare - EVOMIND DEV SRL