Proiectul “Vida in aer liber” – un proiect al Asociației Cultural-Sportive CAMPION

Asociatia Cultural Sportivă CAMPION anunta proiectul “Vida in aer liber” a dezvoltat un proiect ambitios pentru a promova activitatile in aer liber si pentru a imbunatati calitatea vietii beneficiarilor.

Proiectul a fost finantat prin intermediul unei granturi obtinute de la un fond de finantare international si a inclus o serie de activitati pentru a ajuta oamenii sa se conecteze cu natura si sa-si imbunatateasca starea de sanatate mentala si fizica.

Printre activitatile organizate in proiectul “Vida in aer liber” s-au numarat excursii in natura, calatorii de hiking, activitati de orientare si cursuri de supravietuire in natura.

Aceste activitati au avut loc in zone naturale cu peisaje uimitoare si cu aer curat, unde beneficiarii au avut ocazia sa se deconecteze de la rutina zilnica si sa se bucure de frumusetea naturii.

Proiectul a fost conceput pentru a ajuta beneficiarii sa-si imbunatateasca starea de sanatate mentala si fizica prin intermediul activitatilor in aer liber.

Studiile au aratat ca petrecerea timpului in natura poate ajuta la reducerea nivelului de stres si anxietate si la imbunatatirea starii de spirit. De asemenea, activitatile fizice, cum ar fi hiking-ul, pot ajuta la imbunatatirea formei fizice si la prevenirea bolilor cronice.

Pe langa beneficiile pentru sanatate, proiectul a avut si un impact pozitiv asupra comunitatii locale. Activitatile organizate de asociatie au atras turisti si au contribuit la dezvoltarea economiei locale prin crearea de locuri de munca in domeniul turismului si prin promovarea produselor locale.

In cadrul proiectului “Vida in aer liber” Asociația Cultural Sportivă CAMPION a colaborat cu autoritatile locale si cu alte organizatii pentru a dezvolta infrastructura pentru activitatile in aer liber si pentru a promova turismul sustenabil. Aceste eforturi au inclus construirea de trasee de hiking, instalarea de panouri informative si promovarea regulilor de comportament responsabil in natura.

In final, proiectul “Vida in aer liber” a avut un impact pozitiv asupra vietii beneficiarilor, a comunitatii locale si a mediului natural. Acesta a demonstrat importanta activitatilor in aer liber si a promovat un stil de viata activ si sanatos.

Număr de înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor: 72/A/13.07.2021
Cod de înregistrare fiscală: 44736840

Construim amintiri !

bochis.raul@yahoo.com
+40799.977.544
© 2024 Asociația Cultural Sportivă CAMPION
Design & implementare - EVOMIND DEV SRL