Team-building CAMPION – munții Bucegi

Asociatia non-guvernamentala “CAMPION” a organizat un team building de 3 zile pentru o firma mica de IT, cu un total de 20 de persoane. Locatia a fost o cabana rustica de munte situata in Muntii Bucegi, oferind o experienta deosebita in mijlocul naturii.

Obiectivul principal al acestei intalniri a fost de a construi echipa si de a imbunatati comunicarea si colaborarea intre membrii echipei. “CAMPION” a proiectat o varietate de activitati distractive si educative pentru a atinge acest scop.

In prima zi a team buildingului, participanții au ajuns la cabana, unde au fost intampinati cu o cina traditionala si o prezentare a programului. A doua zi a inceput cu o plimbare prin padure, urmata de o serie de jocuri de echipa pentru a consolida legaturile dintre membrii echipei.

Pe parcursul zilei, membrii echipei au participat la diferite activitati precum echitatie, escalada, sau activitati pe lacul din apropiere. Aceste activitati au pus la incercare spiritul de echipa si au ajutat participanții sa-si dezvolte abilitatile de lider si de comunicare.

Seara a adus o experienta culinara locala, cu o masa traditionala pregatita in cabana. Participanții au putut savura mancarurile locale si au petrecut timp discutand si jucand jocuri de societate.

In ultima zi a team buildingului, membrii echipei au participat la activitati de orientare si la un concurs de tras cu arcul. Aceste activitati au permis participantilor sa-si demonstreze abilitatile si sa lucreze impreuna in vederea unui scop comun.

La finalul team buildingului, participanții au impartasit experientele lor si au discutat modul in care pot aplica cele invatate in viitorul lor profesional. S-au facut planuri de colaborare mai stransa intre membrii echipei si s-au pus bazele unor legaturi mai puternice si mai bune de comunicare.

In concluzie, team buildingul organizat de “CAMPION” a fost un succes in atingerea obiectivelor sale. Participanții au avut parte de o experienta de neuitat in mijlocul naturii, au invatat sa lucreze impreuna si sa comunice mai bine, si si-au intarit relatia de echipa. Cu siguranta, aceasta intalnire va ramane un punct de referinta pentru echipa de IT, si pentru asociatia non-guvernamentala care a organizat-o.

Număr de înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor: 72/A/13.07.2021
Cod de înregistrare fiscală: 44736840